Believe you can and you are halfway there

Med redovisningar och prov bakom mig och träningsvärk efter gymmet som heter duga, välkomnar jag nu helgen. Det kommer bli en riktigt bra helg har jag en känsla av. Imorgon är det match mot Eneryda, laget som tydligen vann serien förra året. Det ska vi ändra på! Kom och heja oss till seger imorgon kl 15.00 i Semmehallen i Landskrona! Med massa energi, glädje, bra playlist, vilja av stål och bra tryck från publiken kommer vi fixa det! Som Ie så fint formulerade det förra matchen... "De småländska bönderna ska få smaka på Landskronadynamiten!"
 
Igår höll jag i träningen, fys och bollpass. Idag känner jag att fyspasset, som jag ändrade i sista sekund, inte blev riktigt så bra som jag trodde. Vi körde mycket mage, men tydligen inte tillräckligt för det känns knappt idag. Med risk för att låta gammal och gnällig... Knäna börjar kännas slitna, det märker jag tydligt när jag kör på löpband. Efter att ha hoppat mycket känns det när jag springer och efter att ha sprungit mycket känns det när jag hoppar, snacka om ond cirkel. Vänstra sidan i svanken bråkar också från och till, antagligen någon konstig rörelse jag gör som jag inte lyckas sluta med. Det är tur det finns salvor, piller och bandage! 
Jag kommer ihåg när jag först började spela volleyboll, vilka otroliga köttsår man fick på armar, ben, höfter och även ryggen! Skönt att man lärt sig falla och slipper det, nu kommer andra krämpor istället men det är inget som kommer hindra mig! 
 
Efter provet igår kändes det faktiskt väldigt bra, men samtidigt tyckte jag det var mycket som saknades som vi gått igenom och som jag, men även många andra, trodde var viktigt och skulle komma. Fast nu är det över, första kursen är slut, utvärderingen är gjord och på måndag startar vi upp med ny energi och tomma skallar. Marknadskommunikation! Spännande och extra pirrigt eftersom vi kommer ge oss ut på LIA under den kursen. 
Den 9 november börjar jag pendla till Malmö och Malmö Convention Bureau. Längtar enormt mycket!

Inatt hade Elias hög feber och eftersom jag är ledig idag fick han också stanna hemma. Febern var nog bara en sen reaktion på sprutan han fick förra veckan, för det är bra nu igen. 
Tänkte att vi skulle ta oss en promenad i detta dystra väder om en stund, ner mot Gunnars. Moster Sophie står och jobbar och jag tackar aldrig nej till fika :)
 
Därefter ska vi ta oss till Landskrona och kl 17 är det träning. 

Trevlig helg också hoppas jag många kommer och ser oss spela imorgon!