A new way of life

Livet idag är helt annorlunda emot vad det var för bara 2 år sedan. Jag hade ett jobb, Micke studerade, jag såg ut som en flodhäst, Micke sympatiåt med mig, lägenheten var fri från leksaker och vi hade ingen aning om hur framtiden skulle se ut.
Idag har jag inget jobb, jag studerar. Micke studerar inte, han börjar på nytt jobb imorgon. Jag är inte tjock för jag tränar som en tok, lägenheten ser emellanåt ut som ett bombnedslag och en liten vilde springer runt här hemma och sprider kaos, glädje och kärlek. Micke äter dock fortfarande godsaker om det finns godsaker att äta. 
Snart har det gått en månad sen skolstarten, men det känns betydligt längre. Imorgon har vi vår första individuella uppgift att redovisa, PÅ ENGELSKA, som också är betygsgrundande. Nervöst men spännande. På tisdag ska vi på studiebesök i Köpenhamn och det ska bli jättekul. LIA närmar sig och jag har ännu inte hittat ett ställe att vara på, så i veckan som kommer blir det några mailutskick och telefonsamtal.
 
Veckorna flyger iväg så otroligt fort och det beror nog på att mina veckor är så otroligt smockfulla med aktiviteter. Det är skola, tågresor, bussresor, träning, mathandling, matlagning, tvättning... och däremellan vill jag hinna med massa värdefull tid med Elias också, och att vara social och ha kul.
Nästa helg börjar seriespel med volleybollen också. Jag längtar verkligen efter att få spela match! Men frågan är hur jag ska hinna med allt... Jag kommer fixa det, men ibland kan det bli för mycket och då blir jag istället helt handlingsförlamad och vet inte var jag ska börja. MEN nu ska hålla mig positiv. 

Dags att plugga lite medan Elias sover. Sen blir det finmiddag på Pålsjökrog. 

Trevlig söndag folket!