Kycklinggryta toppad med kokos och mango




800-1000 g kycklingfilé 
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
3 msk rapsolja att steka i
En burk krossade tomater 
En burk kokosmjölk 
2 msk tomatpuré 
3/4 dl mango chutney
salt
1 tsk kardemumma
1 msk färskriven ingefära
Mango
Kokos


Gör såhär: 
Hacka lök och vitlök. Dela kycklingfiléerna i små delar. Fräs sedan upp löken och därefter kycklingen. 
Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, kokosmjölk, mango chutney, salt, kardemumma och ingefära. Vill man ha lite hetta kan man lägga till 1-3 msk piripirisås. Låt grytan sjuda ca 15 minuter. 
Toppa med mangotärningar och strö lite kokos över. 

Lätt som en plätt! 

Hur gott som helst att äta som den är annars kan man ha ris eller liknande till om man vill det.


Kommentera inlägget här: